Neem het stuur zelf in handen

Nog geen datum gepland

Er werd nog geen datum vastgelegd voor een volgende Ledensessie. Geef je e-mailadres op. We sturen je een bericht zodra we nieuwe data gepland hebben.

Op woensdagvond 21 oktober organiseren we een online-ledensessie over de Vipa-regeling. Ivan De Boom van WVG geeft informatie over de VIPA-subsidies voor nieuwe initiatieven. De avond start om 20.00 uur. Je kunt je inschrijven door een mailtje te sturen naar info@gipso.be met vermelding van naam, naam project en de sessie waar je aan wil deelnemen. Je ontvangt dan een link waarmee je die avond in kunt loggen.

Op donderdagavond 12 november organiseren we een online-ledensessie over 'Hoe start je een dagbesteding op'? De mensen van Honk en Wijzersterk zijn jullie al voorgegaan en zullen vertellen hoe ze dat gedaan hebben, wat de (on-)mogelijkheden zijn en de tips and trics. De avond start om 20.00 uur. Je kunt je inschrijven door een mailtje te sturen naar info@gipso.be met vermelding van naam, naam project en de sessie waar je aan wil deelnemen. Je ontvangt dan een link waarmee je die avond in kunt loggen.


Lid worden?

Stuur ons een mailtje via info@gipso.be