Neem het stuur zelf in handen

Nog geen datum gepland

Er werd nog geen datum vastgelegd voor een volgende Infodag. Geef je e-mailadres op. We sturen je een bericht zodra we nieuwe data gepland hebben.

Vanwege de onzekerheid rond de coronamaatregelen organiseren we onze jaarlijkse infodag online.

In de voormiddag geeft Chiel Egberts uitleg over de methodiek ‘Driehoekskunde’, de noodzakelijke samenwerking in de driehoek client, familie en begeleider. Verder zal de Toolbox voorgesteld worden die is ontwikkeld samen met de Arteveldehogeschool. In deze toolbox zitten 7 praktische tools ter ondersteuning van de ouderinitiatieven.

In de namiddag zijn er een aantal workshops. Zo is er een workshop met Chiel Egberts die nog wat dieper ingaat op wat hij in de voormiddag heeft verteld over Driehoekskunde. Ilja De Coster, expert fondsenwerving, geeft een workshop over fondsenwerving na Coronatijd, iemand van Vesta bespreekt de samenwerking tussen een zorgaanbieder en een wooninitiatief en Valerie Carrette van Hefboom vzw vertelt over de maatschappelijke impact van een initiatief.

Schrijf je nu in, zo ontvang je in oktober een mail om je voorkeurworkshop te kiezen. De link naar het event zal er ook bij zitten.

Tot binnenkort!