Neem het stuur zelf in handen

Donderdag, 23 september 2021, 20:00u.

Schrijf je in

Een eerste kennismaking

Deze infoavonden zijn een eerste contactmoment: we leggen uit hoe een project er kan uitzien en wat we met GiPSo voor jou kunnen betekenen in het realiseren ervan.

We organiseren deze avonden zoveel als mogelijk samen met een project dat door ons begeleid wordt. Dat geeft ons de mogelijkheid om mensen met ervaring aan het woord laten. Zij zijn het best geplaatst om je wegwijs te maken in de droom die je wil realiseren. In hun verhaal vind je zeker inspiratie en houvast.

Deze avond zal in samenwerking met Escalante vzw georganiseerd worden. Escalante is een ‘gewoon’ huis in een ‘gewone’ straat, vlakbij openbaar vervoer en winkels. De bewoners kunnen van daaruit gemakkelijk op hun werk geraken of hun hobbies beoefenen. Deze manier van (samen)wonen zal zonder twijfel de kwaliteit van hun leven verhogen. Het is bovendien een uitstekende manier om hen te integreren in de gemeenschap.

Kan je je niet vrijmaken op de geplande data? Geef je e-mailadres op. Zodra er nieuwe infoavonden gepland zijn, laten we het je weten.