Neem het stuur zelf in handen

Nog geen datum gepland

Er werd nog geen datum vastgelegd voor een volgende collectieve sessie. Geef je e-mailadres op. We sturen je een bericht zodra we nieuwe data gepland hebben.

Driemaal wegwijs

De meeste initiatiefnemers beginnen met volle moed en overtuiging aan hun project. Er kunnen echter ook twijfels rijzen over de haalbaarheid: wat is realistisch en wat niet? Ook is het zoeken naar bondgenoten.

Om je verder op weg te helpen, organiseert GiPSo collectieve sessies, die bedoeld zijn om initiatiefnemers wegwijs te maken met de start van je initiatief. We behandelen telkens één van de drie fundamentele thema's:

  1. Missie en visie
  2. Groepsdynamiek
  3. Budget

Deze sessies zijn gratis en toegankelijk voor alle geïnteresseerden. We raden deze sessie aan voor alle betrokkenen binnen een project.

We spreiden de collectieve sessies zo veel mogelijk over het hele Vlaamse grondgebied. We bieden elk thema afwisselend per regio aan.

(Als de link om in te schrijven niet werkt, stuur dan een mailtje aan info@gipso.be. Je krijgt er snel bevestiging van.)

Missie en visie

Hoe vertrek je binnen je initiatief vanuit een gedragen visie en hoe breng je die in de praktijk? Hoe hang je daar je concept aan op?

Groepsdynamiek

Vormen van een groep: Veel van het welslagen van je project hangt af van het vinden van mensen die met jou het project willen starten. Hoe vind ik bondgenoten? Wie zoek ik? Wat zijn bij het samenstellen van de groep valkuilen? Hoe organiseer ik die groep dan best?

Budget

Het financieel plaatje. Dromen van een project is gemakkelijk, maar dat ook effectief financieel rond krijgen is een ander paar mouwen. Hoe krijg ik daar een zicht op? In een beginstadium is het essentieel een goed zicht te krijgen op inkomsten en uitgaves. We helpen je in deze sessie hiermee op weg.

Nu of ... later

Kan je je niet vrijmaken op de geplande data?

Liggen de ontmoetingsplaatsen iets te ver uit de buurt?

Geef je e-mailadres op. Zodra er nieuwe infoavonden gepland zijn, laten we het je weten.