Wat kan je verwachten van GiPSo vzw? Ontdek hieronder meer over ons aanbod:

 

Voor geïnteresseerde ouders en anderen die zich bij ons aanmelden raden we onze infoavonden aan. Zij geven een eerste kennismaking van wat de initiatieven zijn die we ondersteunen en wat GiPSo voor jou kan betekenen. Verder kan je via telefoon of op onze website bij ons terecht voor meer informatie.

 

Volg deze link om te weten te komen waar en wanneer onze volgende infoavond doorgaat: agenda gipso

 

Voor projecten die een initiatief willen realiseren maar nog niet zo goed weten hoe ze eraan moeten beginnen, hebben we een gratis aanbod van 7 collectieve sessies en 2 individuele kennismakingssessies met je coach. De collectieve sessies zijn gratis en staan open voor iedereen die zich wil verdiepen in enkele specifieke aspecten van projectontwikkeling. Tijdens de kennismakingssessies ondersteunen we initiatiefnemers in het formuleren van hun wens en proberen we hen vertrouwd te maken met wat er op hen af komt. 

 

Volg deze link om te weten te komen waar en wanneer onze volgende collectieve sessies doorgaan: agenda gipso

 

Voor alle projecten die stappen zetten in de projectontwikkeling, waarborgen we een aanbod waarbij je voor 10€ per maand lidgeld 8 uur individuele coaching, een infobrochure én een toegang tot het digitaal platform krijgt:
  1. Individuele coaching: Onze coach staat maximum 8 uur per jaar ter beschikking voor één project. De ondersteuning kan telefonisch, op een door het project gekozen plek of op een door de coach geprefereerde plek plaatsvinden. Het project kiest zelf op welk vlak en wanneer ze de coach willen inschakelen.
  2. De infobrochure bevat een aantal thema’s die aan bod komen bij de uitbouw van je project, onder andere het uitbouwen van de visie; het uitwerken van je concept en de bouwstenen daarvan; het aanreiken van een aantal mogelijke pistes met betrekking tot drie belangrijke projectdomeinen: interne organisatie, vastgoed en zorg; succesfactoren en valkuilen; andere…
  3. Login op het digitaal platform: informatie ter beschikking, vragen stellen, deelnemen aan gesprekken, informatie delen, contactgegevens initiatiefnemers verkrijgen…

Wil je je graag lid maken? Neem contact op met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..