COLLECTIEVE SESSIE OVER FINANCIËN

GENT

DONDERDAGAVOND 16 NOVEMBER 2017, 20u

 
Deze collectieve sessie van GiPSo vzw in Gent gaat over het financieel plaatje van een project. Dromen van een project is gemakkelijk, maar dat ook effectief financieel rond krijgen is een ander paar mouwen. Hoe krijg ik daar een zicht op? Zijn er tools die me kunnen helpen hier een zicht op te krijgen? Wat is wel en niet mogelijk? Op de vraag of jouw concept haalbaar is, is enkel op maat een antwoord te geven, maar we maken je tijdens deze sessie vertrouwd met enkele belangrijke aspecten. 
 
Deze collectieve sessie gaat door op donderdagavond 16 november 2017 (20u) in Gent, Groot Begijnhof 73 (De Tandem vzw, Sint-Amandsberg). Er is gratis parking in het Begijnhof zelf. Ook meegeven dat de poorten van het Begijnhof om 23 uur onherroepelijk sluiten voor auto verkeer. De sessie wordt gegeven door Bob Hendrikx, onze coach in de provincie Antwerpen. Ze is gratis en staat open voor alle geïnteresseerden. We raden deze sessie aan voor alle betrokkenen binnen een project: zowel zij die voeling hebben met die thema als zij die er geen voeling mee hebben. 
 
Graag vooraf inschrijven via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..