COLLECTIEVE SESSIE OVER FINANCIËN

Schilde

DONDERDAGAVOND 26 APRIL 2018, 20u

 
Deze collectieve sessie van GiPSo vzw gaat over het financieel plaatje van een project. Dromen van een project is gemakkelijk, maar dat ook effectief financieel rond krijgen is een ander paar mouwen. Hoe krijg ik daar een zicht op? Zijn er tools die me hierbij kunnen helpen? Wat is wel en niet mogelijk? Op de vraag of jouw concept haalbaar is, is enkel op maat een antwoord te geven, maar we maken je tijdens deze sessie vertrouwd met enkele belangrijke aspecten. 
 
Deze collectieve sessie gaat door op donderdagavond 26 april 2018 (20u) in Schilde (Think out of the Box, Alfons Van den Sandelaan 2A)De sessie wordt gegeven door Bob Hendrikx, onze coach in de provincie Antwerpen. Ze is gratis en staat open voor alle geïnteresseerden. We raden deze sessie aan voor alle betrokkenen binnen een project: zowel zij die voeling hebben met dit thema als zij die er geen voeling mee hebben. 
 
Graag vooraf inschrijven via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..