Crowdfunding Leefboerderij Suskewiet

 

In september gingen we van start met het aanbieden van vrijetijdsactiviteiten op woensdagnamiddag (om de 14 dagen) aan kinderen/jongeren met een beperking en/of ASS. Het idee kwam er omdat ik als mama met een dochter met down in de omgeving van Zwalm/Brakel geen vrijetijdsaanbod vond voor onze dochter omdat ze nog niet zindelijk was, wegloopgedrag vertoont dus nood heeft aan een afgebakende veilige omgeving, niet zo goed tegen de drukte van grote groepen kan en nog niet kan praten. Het project loopt goed, we begeleiden de kinderen/jongeren op vrijwillige basis bij moestuin-activiteiten, crea-activiteiten, kookateliers,... . 

(Op dinsdag en donderdag zetten we onze deuren open voor volwassenen met een beperking)

Via sponsorgelden hebben we al heel wat kunnen realiseren. 

Nu hebben we gemerkt dat het domein toch niet echt toegankelijk is voor iedereen. En daar we niemand willen uitsluiten, willen we daar werk van maken. 

Zo diende ik bij streekmotor23 een kandidaatstelling in om mee te kunnen doen aan een CROWDFUNDING-campagne. Als we het budget van €3000 halen, verdubbelt streekmotor23 het bedrag tot 6000€. We schatten dat we de huur van een graafmachinetje en de aankoop van het materiaal hiermee kunnen betalen. We hopen dan dat vrijwilligers zich willen engageren om ons te helpen het pad aan te leggen. 

VANAF half APRIL beginnen we de crowdfunding. Iedereen die minimum 40€ stort tijdens de campagne krijgt ook een FISCAAL ATTEST. De link waarop je ons kan steunen is: https://www.streekmotor23.be/
 
 
Vriendelijke groeten,
De Pessemier Elsie
 
 
 
 
 
 

Ga terug naar het overzicht van activiteiten die door projecten georganiseerd worden.

Jouw activiteit op onze website? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!